Bezbednost


Antivirusna rešenja


Zaštita podataka


Enkripcija

Kada razmišljate o tome treba li Vam kvalitetno Antivirusno rešenje, trebate znati da li želite :

·         biti sigurni da vam virusi, trojanski konji, špijunski programi i ostali opasni programi neće napraviti štetu u poslovanju?

·         imati optimalnu, a ne najskuplju zaštitu koja ne pomaže?

·         smanjiti mogućnost i zatvoriti većinu "vrata" kojima bi problemi mogli doći i do vaših računara?

·         znati da ste osigurani od problema na "više razina"?

·         osigurati se da samo oni koji moraju i smiju vide i koriste vaše podatke i informacije?

·         biti sigurni da u slučaju gubitka ili krađe podataka/informacija oni budu neupotrebljive onome ko ih je ukrao?

·         slati podatke i informacije bez bojazni da će biti "prisluškivani" ili dostupni neželjenim osobama?

·         svoje poslovne tajne znati samo vi?

Da bi svoje korisnike u potpunosti zaštitili Mojsije doo  koristi proizvode kompanije Kaspersky Lab od samog početka svog postojanja.

Kaspersky Lab je jedan od najbrže rastućih proizvođača IT sigurnosti u svetu. Čvrsto pozicioniran kao jedan od top četiri vodeća antivirusnog softvera u svetu. Kaspersky Lab nastavlja da poboljšava svoju poziciju na tržištu . Kaspersky Lab danas predstavlja najvećeg svetskog proizvođača rešenja za zaštitu.

Kaspersky Lab je međunarodna grupa koja deluje u gotovo 200 zemalja i teritorija u svetu. Kompanija je sa sedištem u Moskvi u Rusiji, sa svojim holding kompanijom u Velikoj Britaniji .

Kaspersky Lab trenutno zapošljava više od 2.800 visoko kvalifikovanih stručnjaka. Ona ima 30 lokalnih kancelarija u 29 zemalja , a njene proizvode i tehnologije koristi više od 300 miliona korisnika i više od 250.000 korporativnih klijenata širom sveta. Kompanija pruža širok spektar proizvoda i rešenja za različite vrste klijenata, sa posebnim fokusom na velika, mala i srednja preduzeća.

U 2017 Kaspersky Lab je proslavio svoju 20. godišnjicu. Nesumnjivo, najvrednija imovina kompanije je bogatstvo i stručnost koju je stekla godinama u borbi protiv velikih IT pretnji , uključujući malware istraživanja. Sve to pomaže kompaniji da ostane jedan korak ispred konkurencije, kao i da pruži svim svojim korisnicima najveći stepen zaštite, od svih mogućih novih vrsta napada .

 

Kupci i partneri

 

Preko 300 miliona ljudi širom sveta su zaštićeni Kaspersky Lab proizvodima i tehnologijama. Baza korporativnih klijenata Kaspersky Lab premašuje 250.000 kompanija širom sveta, u rasponu od malih i srednjih preduzeća sve do velikih vladinih i komercijalnih organizacija. Indeks zadržavanja kupaca Kaspersky Lab je znatno viši od proseka industrije, kao i ključnih konkurenata.

Kaspersky Lab ima više od 80 globalnih partnera, kao i tehnološke sporazume sa OEM kompanijama , uključujući Microsoft, IBM, Cisco, Juniper Networks, Alcatel Lucent, Blue Coat, Check Point, D - Link, GFI, Netgear, ZyXEL, Alt - N, Paralele, Lenovo, Facebook, Qualcomm, SafeNet, itd.

Sve informacije o kompaniji Kaspersky Lab , aktuelnim proizvodima, novostima, kao i o mnogo čemu drugome, možete se informisati na : http://www.kaspersky.com/